FutureWeek 2017

FutureWeek 2017

  • -

  • Hele DK

FutureWeek Denmark er en række events arrangeret af danske klynger og netværk på tværs af brancher og industrier i Danmark. FutureWeek Denmark 2017 afholdes i uge 48 med en række events i alle danske regioner.

Events i FutureWeek 2017 bliver planlagt og gennemført af de danske klynger og innovationsnetværk. De forskellige events i løbet af ugen tager udgangspunkt i styrkepositionerne; industri 4.0, cirkulær økonomi mv. Der vil være alt fra mindre inspirationsmøder til workshops, seminarer og store konferencer. 

De fleste events i FutureWeek 2017 bliver arrangeret i et samarbejde mellem to eller flere klynger og netværk inden for forskellige brancher og vil altså være tværfaglige events. 

Se en oversigt over alle events her


InnoBYG er med til at arrangere følgende events i FutureWeek 2017

28. november 2017 fra kl. 12.00-15.45, i Aarhus
NYE PERSPEKTIVER PÅ INNOVATION OG FORRETNINGSUDVIKLING I ROBOT- OG AUTOMATIONSINDUSTRIEN
Seminaret er den sidste af tre i projektet Værdi-Kædereaktion. Projektet er et samarbejde mellem innovationsnetværkene InnoBYG, RoboCluster og BRANDBASE, der med støtte fra Industriens Fond har klarlagt udfordringer og formidlet viden om, hvordan robotbranchen udvikler og markedsfører robotteknologi til nye kunder og markeder, der er uvante med at arbejde med robotter.
Læs mere 

29. november 2017 fra kl. 14-16, i Næstved
DEN DIGITALE BYGGEPLADS - VOL. 2
Mød en række mindre entreprenørvirksomheder, som arbejder digitalt og har implementeret værktøjer, hvor effekten ses på bundlinjen. 
Læs mere


Se video om FutureWeek her