Velkommen til InnoBYG web 2.0

Velkommen til InnoBYG web 2.0

Vi er glade for at kunne præsentere InnoBYG web 2.0 - og vi håber I vil tage godt imod den nye hjemmeside.

Omdrejningspunktet for sitet er blogs. De ti udviklingsprojekter har fået hver deres blog, sekretariatet har en blog, og så har vi en månedens blogger, som kan være hvem som helst fra branchen - vil du være månedens blogger hører vi gerne fra dig.

Vi har lagt ud med at invitere InnoBYGs styregruppeformand, Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri, til at være månedens blogger. Michaels første indlæg har fokus på vækst gennem videnspredning til virksomhederne.

Læs bloggen her


Nøgleord - tilgængelighed
Noget af det vi har forsøgt at indarbejde i det nye site er tilgængelighed. Det skal være nemt at finde det, man søger og det skal være overskueligt.

Der er en hel masse vi gerne vil videreformidle til jer, men det skal stadig være til at overskue og så skal det være let at få fat i både sekretariat og projektledere, hvis I har spørgsmål. 

Fra forsiden vil de seneste blogs fra sekretariatet, projekterne og månedens blogger altid ligge. Samtidig er seneste nyt også tilgængeligt fra forsiden, så det aldrig er svært at holde sig opdateret.

Hvis der er en blog man er særlig interesseret i, er det muligt at tilmelde sig RSS feed til bloggen, så man automatisk får at vide, når der er postet en ny blog.

Det er desuden muligt at kommentere på blogindlæggene, så vi kan få feedback på det vi skriver og I kan stille spørgsmål og få et svar direkte på sitet. Vi vil gerne opfordre alle til at holde en god tone, når man kommenterer, og vi forbeholder os ret til at fjerne kommentarer, som er upassende, har anstødeligt sprogbrug eller lignende.
 

Medlemslogind og projektgrupper
Som medlem af InnoBYG modtager man et log ind, så man også får adgang til de låste sider der findes på sitet - fx til slides fra afholdte arrangementer.

Hvert projekt har også mulighed for at oprette en projektgruppe, hvor projektlederen kan uploade filer, som kan deles af gruppen via et log ind. Det er dog op til den enkelte projektleder om projektet skal have en gruppe på hjemmesiden.

Vi har selvfølgelig stadig de almindelige menupunkter og funktioner, så du kan finde information om InnoBYG, downloade brochure, finde nyhedsmails, artikler mv.

Vi har også fået en ny aktivitetskalender, hvor man nemt og enkelt kan finde vores kommende samt afholdte aktiviteter.

Når en aktivitet er afholdt vil slides, billeder mv. fra aktiviteten kunne findes under datoen, hvor aktiviteten blev afholdt. Se fx slides fra vores Kick-Off konference i marts 2010. (Husk du skal være medlem og have log ind for at kunne se slides).

Velkommen til InnoBYG web version 2.0 - hvis I har kommentarer, spørgsmål eller andet hører vi gerne fra jer i sekretariatet - innobyg@teknologisk.dk / 72 20 29 89.

 


Kommentarer