Den digitale byggeplads

  • 14. september 2017

Digital vinkel på Ny Storstrømsbro, Fjordforbindelsen og Køge Nord station

På to sammenhængende gå hjem-møder stiller Femern Bælt Netværket, InnoBYG, Dansk Byggeri, BASIT og Næstved Erhverv skarpt på den digitale byggeplads.

Brugen af digitale værktøjer har ramt de fleste brancher. Også bygge- og anlægsbranchen mærker de digitale vinde og flere og flere virksomheder gør brug af forskellige digitale værktøjer til at styre både byggeplads og forretning.

Innovationsnetværket Femern Bælt sætter nu fokus på den digitale byggeplads i samarbejde med BASIT, Dansk Byggeri og InnoBYG. For hvordan kan digitale løsninger gøre en forskel, hvordan vælger man de rigtige værktøjer, og hvilke forventninger har bygherre og samarbejdspartnere til din virksomheds digitale evner?

På den første session 11. oktober, sætter vi rammerne med oplæg fra Vejdirektoratet, COWI, DISSING + WEITLING samt Per Aarsleff A/S til indlæg om Fjordforbindelsen Frederikssund, Ny Storstrømsbro, Køge Nord Station samt den digitale entreprenør! Hvordan arbejder de digitalt og hvilke forventninger har de til underleverandørerne, når det handler om at være digitale? 

Den 29. november handler det om de gode cases. Mød en række mindre entreprenørvirksomheder, som arbejder digitalt og har implementeret værktøjer, hvor effekten ses på bundlinjen. Dette event er desuden en del af FutureWeek.dk. Næstved Erhverv og Ressource City er medarrangører af Den digitale byggeplads vol. 2.

Se programmet her

Læs mere om første session (Taastrup) og tilmeld dig her

Læs mere om anden session (Næstved) og tilmeld dig her

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. 

Husk også, at du kan få de digitale værktøjer i hånden og møde en række spændende IT-leverandører, når Dansk Byggeris IT-messe 2018 afholdes den 6.-7. februar 2018 i hhv. Taastrup og Aarhus.