Almut Kaiser

Almut Kaiser

InnoBYG projekthjælp Dansk Byggeri

Jeg hedder Almut Kaiser og har tidligere været ansvarlig for InnoBYG Projekthjælp. Til daglig er jeg konsulent i Dansk Byggeris Projektafdeling. Her sørger jeg for at organisationen deltager i strategiske partnerskaber og branche-udviklingsprojekter og også tager initiativ til disse. På den måde er organisationen med til at sætte dagsorden i projekter om bl.a. energirigtig renovering, energieffektivt og bæredygtigt byggeri og det digitale byggeri.

Jeg rådgiver også Dansk Byggeris medlemsvirksomheder med deres idéer til udviklings- og innovationsprojekter, og hjælper dem med at få finansieret dem. På den måde øver jeg mig hele tiden på at være opdateret på finansiel projektstøtte til byggeriet.

Jeg har i 15 år arbejdet med projekter. Det har været på forskellige områder, som f.eks. regional udvikling og arbejdsmarkedspolitiske initiativer, hvor jeg har haft forskellige roller. Jeg har både været projektleder, koordinator i sekretariater og netværk, samt fondsadministrator på bevillingsgiver-siden, og har virket for det offentlige som det private. Jeg har arbejdet med byggeri siden 2006.

Kontakt Almut: aka@danskbyggeri.dk - 72 16 01 36

Almut kontaktinfo

Forfatter

Aktiviteter fra Almut Kaiser

InnoBYG - nu også med projekthjælp

Så er vi klar med et nyt tilbud til vores medlemmer, som hedder InnoBYG Projekthjælp. Jeg er rigtig glad for, at jeg skal køre projekthjælpen sammen med mine to team-makkere fra sekretariatet. Og vi er nu parate til at fortælle, hvad man kan forvente sig, når man beder om InnoBYG Projekthjælp. Vi ser helt klart et behov for, at InnoBYG kan tilbyde hjælp til, at man som medlem kan komme videre med sin projektidé. At der en, som kan lægg…

"Gang i butikken"

For 1½ måned siden lancerede InnoBYG tilbuddet om Projekthjælp. Jeg var spændt på at se om vi har tænkt Projekthjælpen rigtigt og om det er et tilbud, som InnoBYGs medlemmer har behov for og som I skynder jer at bruge. Indtil nu har Projekthjælpen haft seks henvendelser, hvoraf de fem har påbegyndt et reelt rådgivningsforløb. På den måde synes jeg, at der er fint "gang i butikken", og jeg håber på, at endnu flere tager chance…